Fts Építő És Kereskedelmi Kft., Gyál

Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Vállalatunk szabvány- és egyedi méretű, REHAU műanyag nyílászárók gyártásával, forgalmazásával és beépítésével foglalkozik.


Cégleírás
Korszerű, energiatakarékos, esztétikus ablakaink, bejárati-, belső- és teraszajtóink, valamint toló- és fix üvegezésű üvegfalaink alkalmazhatók minden építőipari technológiában, felújítandó és új épületnél egyaránt, ahol követelmény a jó lég-, hang- és hőszigetelés valamint az igényes építészeti megjelenés. Úgy lakó- és közösségi, mint ipari és mezőgazdasági épületekhez egyaránt ajánlottak. A különböző nyitásmódok önmagukban vagy egymással kombinálva, változatos forma- és színkínálattal párosítva, a kiegészítők széles választékával együtt szinte minden igényt képesek maradéktalanul kielégíteni.
A gyártás során felhasznált alapanyagokról, a méret-, forma- és színválasztékról, a megrendelhető kiegészítő termékekről honlapunkon olvashatnak részletes tájékoztatást. A műanyag nyílászárók tok- és szárnykerete a német REHAU cég által előállított speciális PVC profilokból készül.
5 és 6 légkamrás profilrendszereink két- illetve háromrétegű fokozottan hőszigetelő üvegezéssel akár a passzívházak által támasztott követelményeknek is megfelelnek. Egész évben egyedi kedvezményeket kínálunk, kérjen tételes árajánlatot elérhetőségeinken keresztül.
Kulcsszavak:
Nyílászáró, Műanyag ablak, Párkány, Ablakcsere, Műanyag nyílászárók, Műanyag ajtó, Rehau, Ajtócsere, PVC ablak, PVC ajtó, Szúnyogháló, Redőny, Maco, Üvegezés, Szaktanácsadás, Lakásfelújítás, Pest, Könyöklő, FTS
Szolgáltatási helyek
Termékeinket megtekintheti, Kipróbálhatja És Akár Meg Is Rendelheti Személyesen Központi Telephelyünkön, Gyálon, a Bartók Béla u. 111. sz. alatt található bemutatótermünkben, irodánkban. Díjtalan helyszíni felméréssel, Kiszállítással És Beszereléssel Az Ország Egész Területén Állunk Rendelkezésére.
Fts Építő És Kereskedelmi Kft. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Fts Építő És Kereskedelmi Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Bartók Béla U. 117
  2360  Gyál
 2. BRASSÓI U. 57.
  2360  Gyál
 3. Kőrösi Út 80
  2360  Gyál
 4. Somogyi Béla Utca 27
  2360  Gyál
 5. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete