Liliom Óvoda, Gyál

Liliom Óvoda
Liliom U. 13-15
2360 Gyál
Pest
Telefon:
(29) 340 126
Fax:
(29) 345 241
Weboldal:
Frissítve 2 hónappal ezelőtt

Leírás

A település legnagyobb és legrégebbi óvodája a Liliom Óvoda Gyál város központjában található. Az intézmény 1972-ben nyitotta meg kapuit a gyermekek és szüleik elott, 2007-ben ünnepelte 35. jubileumi évfordulóját. Az elmúlt 35 évben méltán öregbítette hírnevét. Természetessé vált, hogy dolgozói számára kiemelten fontos és tisztelt az a korszak, amelyet gyermekeink az óvodában töltenek.


Cégleírás
Kedvezo elhelyezkedése, gondozott, tiszta, hatalmas udvara, családias, meghitt belso tere, valamint jól képzett nevelotestülete révén vált Gyál legkeresettebb óvodájává. A nevelomunkát segíto szakembereink: foállásban pszichológus, logopédus foglalkozik az arra rászoruló gyermekekkel. Két óvodapedagógusunk, pedig fejleszto pedagógus végzettséggel is rendelkezik. 9 csoportos óvodánk csoportszobáinak természetes fa alapanyagú bútorai, eszközei biztosítják a gyermekek kényelmét, ízlésvilágukat is fejlesztve.
Az óvoda családias, biztonságos légkörének megteremtésérol gondoskodik a 40 fobol álló lelkes, fiatalos, magas szaktudású nevelotestület. Az óvodát tágas, füves, szépen parkosított udvar veszi körül pancsoló medencével, kresz pályával, korszeru udvari játékokkal, fákkal - amik nyáron folyamatos árnyékkal védik a gyermekeket. További terveink között szerepel a virágok ültetése, újabb játékok és sporteszközök beszerzése.
A csoportszobák berendezésénél az otthonosság, biztonság érzésének megteremtését tartottuk a legfontosabbnak: fabútorok, szonyegek, modern fektetok, új, modern öltözoszekrények, galériák, folyamatosan bovülo játékok - eszközök szolgálnak a gyerekek örömére. A falon pedig óvónok által festett mesejelenetek láthatók.
Kulcsszavak:
Óvoda, Ovi, Gyerekfelügyelet, Fogadóóra, Oktatás, Játék, Gyerek, Nyelvoktatás, Játékok, Programok, Óvodaprogram, Liliom, Óvodasegíto program, Foglalkozások, Gyáli, Nyílt nap
Liliom Óvoda a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Liliom Óvoda

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Tulipán Utca 23.
  2360  Gyál
 2. Károlyi Mihály Utca 10-12.
  2360  Gyál
 3. Klapka György Utca 5
  2360  Gyál
 4. Rákóczi 69
  2360  Gyál
 5. Stefánia Utca 1
  1188  Budapest
 6. Dózsa Gy. Utca 3
  1188  Budapest
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete