Mitku És Társa Bt, Gyál

1 Vélemény
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nyitvatartási idők

hétfőH
7:00 – 16:00
keddK
7:00 – 16:00
szerdaSze
7:00 – 16:00
csütörtökCs
7:00 – 16:00
péntekP
7:00 – 16:00
szombatSzoZárva
vasárnapVZárva
Zárva.
Nyitásig  1 h 16 min.
1 h 16 min

Leírás

Cégünk 1995 óta foglalkozik fa nyílászárók gyártásával és forgalmazásával. A gyártás terén kulcsszavunk a pontosság és a minőség, amelyek megtartását jól képzett szakemberek és fejlett gépparkal több mint 1000 m2 -es üzemterület biztosítja. Az eddig elért eredményeink, valamint üzleti sikereink titka az, hogy termékeinket termelői áron tudjuk értékesíteni. Így hozzásegíthetünk mindenkit a nyugodtabb, gazdaságosabb élethez - gondolunk itt a fűtésre és az ezzel együtt járó gondokra.Mint tudjuk, kevés olyan cég létezik, amely működése során egy termékcsoporttal foglalkozik - ez azonban nekünk sikerült.Ennek és a sikereknek köszönhetően mára cégünk egy, több mint 1000 m2 alapterületű műhelyben működik, egy Gyál peremén lévő iparterületen.Az itt gyártott termékek megfelelnek az EU-ban előírt szabványoknak és minőségügyi elvárásoknak.Termékeink a KERMI minőségellenőrző és minősítő osztálya által lett bevizsgálva és elismerve, valamint éves mintavétel alapján tovább ellenőrizve.
A faanyagok terén borovifenyő (erdeifenyő), lucfenyő és tölgyfa a választékunk.A minőség megtartása érdekében csak I. osztályú, szárított (8% nedvtartalmú) faanyagokkal dolgozunk.Termékeink, az ablakok és hőszigetelt ajtók hossztoldott, rétegragasztott 85x68mm-es borovifenyőből, két gumiprofillal, alu vízvetővel készülnek. Továbbá a szerkezet 24-es, azaz 4-16-4 mm es hőszigetelt üveggel készül, amely lehet K 1, 1 és K 1, 3-as hőszigeteltségi értékű is.
A zárak esetében Elzett ill. Roto Centro bukó-nyíló vasalatokat alkalmazunk, valamint hőszigetelt ajtóinkat Elzett 5p-os zárral szereljük.Hagyományos egyfalcos ajtóinkat is fejlesztettük egy tokba rögzített gumiprofillal azért, hogy olcsóbb kategóriákban is minél többet tudjunk nyújtani.Végezetül néhány szó a beltéri ajtóinkról, amelyek szintén tölgyfából- és borovifenyőből készülhetnek, ragasztott és peremes pallótokkal.


Kulcsszavak:
Nyílászáró, Ajtó, Ablak, Bejárati ajtó, Fa ablak, Nyílászáró gyártás, Faajtó, Famunkák, Asztalos, Faipar, Belsőépítészeti kivitelezés, Nyílászáró forgalmazása, Asztalos műhely, Belsoépítészeti szolgáltatás, Erkélyfa
Termékek
homlokzati nyílászáró, tolóablak, fa ablak, egyéb ablak
Szolgáltatások
ablak tanácsadás, ingyenes helyszíni felmérés, egyéb
Mitku És Társa Bt a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

nyílászárók

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Minőségi termékeket árulnak egész jó áron mi 2 éve itt rendeltük meg az összes ablakot ajtót az épülő hátunkhoz.1 hónap alatt legyártották a kért méreteket.Azóta sincs semmi bajuk,tökéletesen működnek,nem dagadnak be nagyon megéri náluk vásárolni.Praktikus tanácsokkal is elláttak.
## ajtó ablak nyílászárók
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Mitku És Társa Bt részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. BARTÓK BÉLA U. 111.
  2360  Gyál
 2. BRASSÓI U. 57.
  2360  Gyál
 3. Kőrösi Út 80
  2360  Gyál
 4. Somogyi Béla Utca 27
  2360  Gyál
 5. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete