Mitku És Társa Bt, Gyál

1 Vélemény
Mitku És Társa Bt
Bartók Béla U. 117
2360 Gyál
Pest
Telefon:
(29) 341 036
Mobil:
(70) 704 0716
Mobil:
(30) 238 5906
Fax:
(29) 341 036
Weboldal:
Írj véleménytHibás adat jelentéseEz az én vállalkozásom
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Cégünk 1995 óta foglalkozik fa nyílászárók gyártásával és forgalmazásával. A gyártás terén kulcsszavunk a pontosság és a minőség, amelyek megtartását jól képzett szakemberek és fejlett gépparkal több mint 1000 m2 -es üzemterület biztosítja. Az eddig elért eredményeink, valamint üzleti sikereink titka az, hogy termékeinket termelői áron tudjuk értékesíteni. Így hozzásegíthetünk mindenkit a nyugodtabb, gazdaságosabb élethez - gondolunk itt a fűtésre és az ezzel együtt járó gondokra.Mint tudjuk, kevés olyan cég létezik, amely működése során egy termékcsoporttal foglalkozik - ez azonban nekünk sikerült.Ennek és a sikereknek köszönhetően mára cégünk egy, több mint 1000 m2 alapterületű műhelyben működik, egy Gyál peremén lévő iparterületen.Az itt gyártott termékek megfelelnek az EU-ban előírt szabványoknak és minőségügyi elvárásoknak.Termékeink a KERMI minőségellenőrző és minősítő osztálya által lett bevizsgálva és elismerve, valamint éves mintavétel alapján tovább ellenőrizve.
A faanyagok terén borovifenyő (erdeifenyő), lucfenyő és tölgyfa a választékunk.A minőség megtartása érdekében csak I. osztályú, szárított (8% nedvtartalmú) faanyagokkal dolgozunk.Termékeink, az ablakok és hőszigetelt ajtók hossztoldott, rétegragasztott 85x68mm-es borovifenyőből, két gumiprofillal, alu vízvetővel készülnek. Továbbá a szerkezet 24-es, azaz 4-16-4 mm es hőszigetelt üveggel készül, amely lehet K 1, 1 és K 1, 3-as hőszigeteltségi értékű is.
A zárak esetében Elzett ill. Roto Centro bukó-nyíló vasalatokat alkalmazunk, valamint hőszigetelt ajtóinkat Elzett 5p-os zárral szereljük.Hagyományos egyfalcos ajtóinkat is fejlesztettük egy tokba rögzített gumiprofillal azért, hogy olcsóbb kategóriákban is minél többet tudjunk nyújtani.Végezetül néhány szó a beltéri ajtóinkról, amelyek szintén tölgyfából- és borovifenyőből készülhetnek, ragasztott és peremes pallótokkal.


Kulcsszavak:
Nyílászáró, Ajtó, ablak, Bejárati ajtó, Fa ablak, Nyílászáró gyártás, Faajtó, Famunkák, Asztalos, Faipar, Belsőépítészeti kivitelezés, Nyílászáró forgalmazása, Asztalos műhely, Belsoépítészeti szolgáltatás, Erkélyfa
Mitku És Társa Bt a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

nyílászárók

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Minőségi termékeket árulnak egész jó áron mi 2 éve itt rendeltük meg az összes ablakot ajtót az épülő hátunkhoz.1 hónap alatt legyártották a kért méreteket.Azóta sincs semmi bajuk,tökéletesen működnek,nem dagadnak be nagyon megéri náluk vásárolni.Praktikus tanácsokkal is elláttak.
## ajtó ablak nyílászárók
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Mitku És Társa Bt részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. BARTÓK BÉLA U. 111.
  2360  Gyál
 2. BRASSÓI U. 57.
  2360  Gyál
 3. Kőrösi Út 80
  2360  Gyál
 4. Somogyi Béla Utca 27
  2360  Gyál
 5. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete