Villtesz Kft., Gyál

Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

A Villtesz Járművillamossági Alkatrészeket és Tömegcikkeket Gyártó Korlátolt Felelősségű Társaság a Villtesz Ipari Szövetkezet jogutódja. A Villtesz Ipari Szövetkezetet 1949-ben alapították a járműiparban használatos lámpák, kapcsolók, nyomógombok, szabályozók, ellenállások, stb. gyártására. Legismertebb termékeit az IKARUS 200-300-400-as autóbuszcsaládok gyártásánál használták, illetve különböző haszon- és személygépkocsiknál, mezőgazdasági és munkagépeknél alkalmazták. A több évtizedes gyártási múlt, a tapasztalat mind-mind a minőségi termékek előállításának garanciája.


Cégleírás
A VILLTESZ Kft., mint a VILLTESZ Ipari Szövetkezet jogutódja működik. A Villtesz Kft. jelenleg mind termelési, mind kereskedelmi tevékenységet folytat és mindkét tevékenységét folyamatosan bővíti.
A gyártás központja Diósjenőn, Budapesttől körülbelül 50 km-re, a Börzsöny festői hegyei közt található, ahol több üzemcsarnokban folyik a termelés. A kereskedelmi tevékenység Gyálon, az Autóker Gamma Kft.
telephelyén történik. Ez könnyen megközelíthető az M5-ös autópálya gyáli leágazásától, itt várjuk eddigi és leendő kedves ügyfeleinket.
Kulcsszavak:
Akkumulátor, Izzó, Járműipar, Dugó, Biztosító, GÉP, Szerszám, Lámpa, Kábel, Építőipari gép, Csatlakozók, Aljzat, Nyomógomb, Prizma, Járművillamossági alkatrészek, Lámpa foglalat, Lámpák gyártása
Villtesz Kft. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Villtesz Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Heltai Jenő Utca 73
  2360  Gyál
 2. Széchenyi Utca 89
  2360  Gyál
 3. Kőrösi Út 92
  2360  Gyál
 4. Kőrösi Út 68
  2360  Gyál
 5. Kőrösi Út 68
  2360  Gyál
 6. Bercsényi U. 109.
  2360  Gyál
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete